ROB VAN DE PASCH, TOEGEVOEGD GERECHTSDEURWAARDER:


‘Een ontruiming proberen we altijd te voorkomen’

Een ontruiming is een ingrijpende gebeurtenis, misschien wel één van dé heftigste dingen die iemand mee kan maken. “Daarom is het voorkomen van een ontruiming altijd ons doel.” We spreken Rob van de Pasch, al ruim 10 jaar deurwaarder en in al die jaren heeft hij veel ontruimingen in Noord-Brabant meegemaakt, maar ook weten te voorkomen.

Zanger Wulf openhartig over huisuitzetting in jeugd:

‘Een uithuiszetting mag nooit, maar dan ook nooit een optie zijn in Nederland’

Zanger Wulf kennen we van zijn hits Mind Made Up en All Things Under The Sun en dit najaar was hij te zien in het tv-programma Beste Zangers. Tijdens het muziekprogramma doet hij openhartig zijn verhaal over zijn jeugd. Als Wulf een puber is, wordt het gezin op straat gezet. Een heftige en traumatische gebeurtenis, die jaren later nog steeds voor emoties bij de zanger zorgt. We hadden contact met hem. Hij geeft eerlijk (en emotioneel) antwoord op onze vragen, speciaal voor de lezers van onze CorporatieKrant...

Wat kunnen we leren van zijn verhaal en hoe kunnen we ervoor zorgen dat een ontruiming geen traumatische gebeurtenis wordt?

Een huisuitzetting betekent einde relatie, of nazorg voor de corporatie?

Het aantal ontruimingen daalt de laatste jaren al aanzienlijk. Ging voorheen een derde van de aangekondigde ontruimingen niet door, nu is dat verder gedaald naar twee derde. Een verdienste van de vele investeringen die zijn gedaan. Toch zijn nul ontruimingen een utopie. We gaan in gesprek met Directeur Wilbert van de Donk, Janssen & Janssen over wat er samen gedaan kan worden om de ontruimingen nog verder terug te dringen.

Ontruimingsdatum aanzeggen voortaan verplicht

Het plannen van een ontruiming, hoe gaat dat in zijn werk?

ELKE VAN DE VEN, INCASSOSPECIALIST BIJ JANSSEN & JANSSEN

is een uitgave van:

Deze pagina delen?